Β’ Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Δραστηριότητα 13-5-2022 (ΜΝΑΕ)
Ολοκλήρωση δραστηριοτήτων και παράδοση προϊόντων

Δραστηριότητα 6-5-2022 (ΜΝΑΕ)
Τουρσί σκόρδου

Δραστηριότητα 6-4-2022 (ΜΝΑΕ)
Παρασκευή πάστας από σκόρδα

Δραστηριότητα 31-3-2022 (ΜΝΑΕ΅)
Συσκευασία πράσου σε κενό (vacuum)

Δραστηριότητα 15-4-2022
Λαζαράκια

Δραστηριότητα 31-3-2022
Μαρμελάδα μήλου, λωτού (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 28-3-2022
Δημιουργία φυτών με εγγενή πολλαπλασιασμό (θερμοκήπια)

Δραστηριότητα 18-3-2022
Παρασκευή πιροσκί

Δραστηριότητα 18-3-2022
Συμπύκνωση, παρασκευή σάλτσας από τριμμένες τομάτες (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 11-3-2022 (ΜΝΑΕ)
Μαρμελάδα ακτινίδιο

Δραστηριότητα 25-02-2022
Παρασκευή ρυζόγαλου

Δραστηριότητα 25-2-2022
Παρασκευή φανουρόπιτας

Δραστηριότητα 25-2-2022
Παρασκευή μαρμελάδας από λωτούς (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 25-2-2022
Πάστα από λωτούς

Δραστηριότητα 18-2-2022
Παρασκευή ελαιόψωμου

Δραστηριότητα 16-2-2022
Αιθέρια έλαια – απόσταξη φλούδας πορτοκαλιού (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 16-2-2022
Συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 16-2-2022
Σάλτσα ντομάτας (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 16-2-2022
Συμπύκνωση, παρασκευή σάλτσας από τριμμένες τομάτες (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 12-2-2022
Ζυμώσεις- Γαλακτική ζύμωση. Παρασκευή τουρσιού (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 12-2-2022
Επεξεργασμένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης – έτοιμα φαγητά (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 11-2-2022
Παρασκευή ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος – παρασκευή κεφίρ

Δραστηριότητα 11-2-2022
Παρασκευή λουκουμιών με χυμό πορτοκάλι

Δραστηριότητα 4-2-2022
Πορτοκαλόπιτα

Δραστηριότητα 4-2-2022
Πικάντικη σάλτσα – Chutney

Δραστηριότητα 4-2-2022
Επεξεργασία φρούτων με ζάχαρη (ΜΝΑΕ)
(μάνγκο, ροδάκινα, βανίλιες, λεμόνι και ζάχαρη)

Δραστηριότητα 4-2-2022
Κομπόστα μήλου (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 28-1-2022
Προϊόντα ζύμης – Πίτσα

Δραστηριότητα 27-1-2022
Βασιλόπιτα

Επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά 23-12-2022 (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 21-12-2021
Παράδοση προϊόντων στην εθελοντική ομάδα Περβολάρηδες (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 16-12-2021
Λικέρ

Δραστηριότητα 26-11-2021
Ζυμώσεις- Γαλακτική ζύμωση. Παρασκευή κέικ-παντεσπάνι με ξινόγαλο

Δραστηριότητα 22-11-2021
Παρασκευή πίτσας

Δραστηριότητα 12-11-2021 (3η)
Παρασκευή τριμμένου μπισκότου (Crumble)

Δραστηριότητα 12-11-2021 (2η)
Παρασκευή βουτύρου από κρέμα γάλακτος

Δραστηριότητα 12-11-2021 (1η)
Κονσερβοποίηση φρούτων με σιρόπι (κομπόστα) μέσα σε γυάλινα βάζα (ΜΝΑΕ)

Δραστηριότητα 3-11-2021
Επεξεργασία φρούτων με ζάχαρη (ΜΝΑΕ)
(μαρμελάδα με 4 φρούτα, ροδάκινο, δαμάσκηνο βανίλια, πράσινο μήλο και μάνγκο)

Δραστηριότητα 8-10-2021
Μεταποίηση φυτικών προϊόντων