Συσκευασία λαχανικών μετά από ζύμωση(λάχανο,καρότο,σέλινο)

Ημερομηνία: 03/04/2023

Τίτλος δραστηριότητας: Συσκευασία τουρσιού ( ΜΝΑΕ-ΠΕΡΒΟΛΑΡΗΔΕΣ)

Μάθημα: Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων

Ενότητα: 3.6.4. Ζύμωση λαχανικών και βρώσιμων ελιών

Τμήμα: Γ τροφίμων

Κείμενο: Στη συγκεκριμένη δραστηριότητα συσκευάστηκε το τουρσί με λαχανικά ( λάχανο, καρότο, σέλινο) , που είχε μπει σε ζύμωση στις 13/03/2023.Η συσκευασία έγινε σε γυάλινους παστεριωμένους περιέκτες των 720 γραμ.