Η φλούδες πορτοκαλιών που χρησιμοποιήθηκαν σε παρασκευές της Α’ Τάξης σε συνεργασία με τον Τομέα Γεωπονίας, αποξηράθηκαν και κάποιες από αυτές εκχυλίστηκαν σε αμυγδαλέλαιο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή lip balm.
5ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης (εσπερινό) 5epal-esp-thess@sch.gr
5th evening vocational school of Thessaloniki (PIC number 944601230)
Η φλούδες πορτοκαλιών που χρησιμοποιήθηκαν σε παρασκευές της Α’ Τάξης σε συνεργασία με τον Τομέα Γεωπονίας, αποξηράθηκαν και κάποιες από αυτές εκχυλίστηκαν σε αμυγδαλέλαιο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή lip balm.