Τίτλος δραστηριότητας :Παρασκευή μηλόπιτας
Μάθημα: Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων
Τμήμα:Γ τροφίμων
Ενότητα: 3.2.Πρώτες και Βοηθητικές ύλες Αρτοσκευασμάτων
Κείμενο: Για την παρασκευή των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιούνται πολλές πρώτες και βοηθητικές ύλες.Με βασικό συστατικό το αλεύρι παρασκευάζεται μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων γλυκών και αλμυρών.Στη συγκεκριμένη δραστηριότητα δημιουργήθηκε ζύμη με πρώτες και βοηθητικές ύλες για το άρωμα ,τη διόγκωσή της και προστέθηκαν φέτες μήλων στην επάνω επιφάνεια.Το γλύκισμα ψήθηκε και ήταν έτοιμο για κατανάλωση.