
Μάθημα: “Μεταποίηση φυτικών προϊόντων”
Ενότητα: Ζυμώσεις
Κατά τη ζύμωση γίνεται χρήση ορισμένων μικροοργανισμών προκειμένου να παραχθούν χρήσιμες ουσίες. Μία τέτοια είναι η αλκοολική ζύμωση με κυριότερη εφαρμογή στην παραγωγή κρασιού.
5ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης (εσπερινό) 5epal-esp-thess@sch.gr
5th evening vocational school of Thessaloniki (PIC number 944601230)
Μάθημα: “Μεταποίηση φυτικών προϊόντων”
Ενότητα: Ζυμώσεις
Κατά τη ζύμωση γίνεται χρήση ορισμένων μικροοργανισμών προκειμένου να παραχθούν χρήσιμες ουσίες. Μία τέτοια είναι η αλκοολική ζύμωση με κυριότερη εφαρμογή στην παραγωγή κρασιού.