Ημερομηνία: 06/03/2023
Τίτλος δραστηριότητας: Συσκευασία λαχανικών μετά από ζύμωση (ΜΝΑΕ – Περβολάρηδες)
Τίτλος δράσης: Συσκευασία τουρσιού λάχανου
Μάθημα: Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων
Ενότητα: 3.6.4. Ζύμωση λαχανικών και βρώσιμων ελιών
Τμήμα: Γ τροφίμων
Κείμενο: Τα λαχανικά που είχαν χρησιμοποιηθεί και είχαν μπει σε άλμη σε προηγούμενη δραστηριότητα, ήταν λάχανο και σέλινο. Μετά από τρεις εβδομάδες ολοκληρώθηκε η ζύμωση και το τελικό προϊόν ήταν “τουρσί” λάχανο με σέλινο. Το προϊόν συσκευάστηκε σε αποστειρωμένους γυάλινους περιέκτες των 700 ml με άλμη.
